Vecka 22

Hej alla föräldrar!

Idag har vi jobbat i skolskogen på förmiddagen! Det blev inte bara skoljobb utan vi var tvungna att kämpa med myggen också, men vi klarade alla uppgifter. Vi fortsatte med arbetet från stranden i onsdags. Först läste vi texter om olika djur som vi hittade vid vattnet och sedan skrev vi stödord. Dessa gjorde vi sedan egna små faktatexter om i klassrummet efter lunch. Grupperna ritade också en liten bild av sitt djur.

Kom ihåg att kommentera Grej of the day!

OBS! I helgen är det dags att plocka fram luskammen igen för nu finns det lus lite här och där på skolan. Kolla igenom barnens hår under helgen och behandla om ni hittar några kryp, så kanske vi kan få stopp på ohyran snabbt den här gången.

Nästa fredag när vi går till skolskogen så får barnen ha med sig eget fika om de vill. Det är naturligtvis frivilligt! Fortfarande kan det vara bra att ta med en flaska med vatten.

Skolavslutningen är fredagen den 15 juni kl 09:00-10:00 på hembygdsgården. Barnen ska samlas kl 08:45 på stenhusets basketplan.

Nästa vecka (v.23)

Måndag:     Lyssna på barnen när de berättar om ”GOTD-saken” och fylla på i boken med något man eventuellt vet om ”saken”.

Tisdag:       Grej of the day-boken till skolan

Idrott/ute (gympakläder och handduk)

Onsdag:      Sveriges nationaldag=LEDIG

Torsdag:    Sv-läxa till skolan

Idrott/ute (gympakläder och handduk)

Fredag:      Skolskogen/vattenflaska och eventuellt eget fika

Jag hoppas att alla får en toppenhelg med mycket mys!

/Jeanette


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *