Vecka 23

Hejsan!

Idag har vi haft en riktigt mysig förmiddag i skolskogen! Vi började med att äta frukt och läsa när vi kom dit. Sedan hade vi lite fritt då många passade på att smaska på sitt egna fika och leka. Vi avslutade med att göra ”1-36” i blandade grupper med 1-2-3:or. Full aktivitet och mycket skoj!

Kom ihåg att kommentera Grej of the day!

Påminner igen om att det är viktigt att alla kammar och tittar igenom barnens hår i helgen. Det finns fortfarande löss på skolan!

På onsdag är det dags för Lucksta skolas årliga fotbollsturnering. Det är frivilligt att vara med. De som ska vara med har anmält sig och behöver ha med sig gympakläder den här dagen.

Nästa vecka (v.24)

Måndag:     Skolskogen tillsammans med våra faddrar/frukt och vatten

Lyssna på barnen när de berättar om ”GOTD-saken” och fylla på i boken med något man eventuellt vet om ”saken”.

Tisdag:       Grej of the day-boken till skolan

Idrott/ute (gympakläder och handduk)

Onsdag:      Sv-läxa till skolan

Fotbollsturnering/gympakläder för de som anmält sig

Torsdag:    Idrott/ute (gympakläder och handduk)

Fredag:      Skolavslutning: Barnen samlas kl 08:45 på stenhusets basketplan. Programmet startar kl 09:00 på Hembygdsgården och beräknas hålla på till kl 10:00. Innan det blir sommarlov vill jag träffa alla barnen vid Tombolan.

Jag vill passa på att TACKA både barn och föräldrar för ett bra och lärorikt läsår. Jag ser fram emot nästa! Vi ses onsdagen den 22 augusti kl 08:00 i vårt ”gamla” klassrum.

Trevlig helg till er alla!

/Jeanette


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *