Vecka 23

Hej!

Nu närmar vi oss terminsavslut! Vi jobbar för fullt med att färdigställa påbörjade arbeten i alla ämnen. Örnäventyret avslutades med mys och fika i skolskogen i onsdags.

Idag har vi skrivit om framtiden ”Jag om 20 år”. Vi har också redovisat våra texter för varandra. Jätteroligt!

På måndag åker 1-2-3:or på utflykt runt Marmen. Vi gör några stopp och tittar på några fornlämningar efter vägen. Vi tar med skollunch, men det kan vara gott med lite eget fika. Naturligtvis är det frivilligt! Tyvärr ser väderprognosen inte så lovande ut och vi kommer att vara ute en hel del, så det är viktigt att ha ”kläder efter väder”.

På tisdag går Lucksta skolas årliga fotbollsturnering av stapeln. De som anmält sig och ska vara med behöver ha ombyte. Den vanliga idrotten blir utelek, så ”kläder efter väder”.

Torsdagen den 15 juni samlas vi på stenhusets basketplan för gemensam avmarsch till hembygdsgården. Vi går kl 8:45 och ceremonin börjar kl 9:00. När programmet är slut så vill jag ha en kort träff med barnen vid chokladhjulet (tombolan).

Sommarbok!
Jätteviktig att den viktiga läsningen fortsätter under sommaren. Barnen har lånat en bok på mobibblan/skolan som de ska läsa och göra uppgifter till under sommarlovet. Kommer man på att man vill läsa en bok som man har hemma, så går det jättebra (även att läsa flera böcker går bra). Bok och uppgift kommer hem under nästa vecka och tas med till skolan när vi börjar igen!

Nästa vecka (v.24)

Måndag: Bussutflykt runt Marmen! (eget fika)

Tisdag: Idrott/utelek (inget ombyte)
Fotbollsturnering (ombyte)
Läsläxa till skolan!

Ta med påse/väska att ta hem saker i!

Onsdag: Skolskogen
Multipass med fotbollsmatch: Elevlag (åk 3-6) vs Personallag

Torsdag: Skolavslutning

Fredag: SOMMARLOVET BÖRJAR!

En härlig helg med mycket mys önskar jag er alla!
/Jeanette


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *