Vecka 50

Hej!

Vilken stämningsfull stund vi hade i gy-salen i onsdags när Lucia med sitt följe lussade för oss. Det var jättefint! Lite extra stolta var vi eftersom det var våra faddrar som stod för allt det fina.

Under veckan har vi gjort en skriftlig del i taluppfattning som skolverket har. Den ingår i skolans screeningplan. Vi har också jobbat på med huvudräkning med både addition och subtraktion. Vi har även räknat addition och subtraktion med hela tiotal och tittat på likheter mellan olika talområden men också likheter mellan addition och subtraktion. Vi fortsätter att träna  på additions- och subtraktionstabellerna.

Nu finns den sista Grej of the day-ledtråden för den här terminen på bloggen, så kom ihåg att kommentera.

På måndag kommer faddrarna till oss. Då kommer vi att redovisa våra ”tomtesagor” för dem och hoppas att vi får lite respons på våra sagor.

På onsdag är det dags för Lucksta skolas årliga innebandyturnering. Barnen kommer att spela i blandade lag, f-6. Det är frivilligt att vara med, men det är många i klassen som anmält sig. De som ska vara med behöver ha med sig gympakläder, men klubba får man låna. Vill ha med sig egen klubba så är det ok. Det segrande barnlaget möter ett pedagoglag på torsdag. Det brukar vara spännande och roligt!

Nästa vecka (v.51):

Måndag:     Faddrarna kommer till oss

Tisdag:       Grej of the day-boken till skolan

Idrott (innekläder och handduk)

Onsdag:      Innebandyturnering

Torsdag:    Innebandymatch: barnlag – pedagoglag

Trähuset dansar in julen (och jullovet) i gy-salen

Fredag:      JULLOVET BÖRJAR!

Hoppas att alla får en trevlig helg!

/Jeanette


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *